Voederhuisje tuinvogels – Point Virgule

21,00

Beschrijving

Voederhuisje tuinvogels – Point Virgule

het Voederhuisje tuinvogels – Point Virgule zorgt ervoor dat tuinvogels zoals koolmezen en huismussen zich thuis voelen in je tuin. Hierdoor breng je wat meer leven in je tuin en maak van je tuin een thuis voor allerlei tuinvogels. Ook voor een balkon is dit een prachtig vogelhuisje door het originele design uit milieuvriendelijke bamboevezel. Leuk is dat er verschillende kleuren en vormen beschikbaar zijn en je kan combineren! De vogelhuisjes  worden geleverd met een handige ophang haak. Met dit mooie nestkatje doe je niet alleen de vogel een plezier maar ook je zelf!

Wat doen tjirpende vogels met je?

Uit verschillende studies blijkt dat natuurgeluiden je helpen te ontspannen en beter te concentreren.  Onderzoekers van de University of Chicago (VS) lieten proefpersonen in 2019  een kwartier lang natuur- of stadsgeluiden horen. Na het beluisteren van de natuurgeluiden deden de proefpersonen de aandachtstaken beter. De stadse klanken hadden geen invloed. De natuurgeluiden werden bovendien als aangenamer ervaren dan de het stadsgeruis. Luister dus naar prachtig vogelzang dan kun je weer geconcentreerd aan de slag. Zo kun je het zoomen van de zoom meeting net wat beter aan!

Vogels mag je het hele jaar door voeren

Vogels gebruiken het hele jaar veel energie. In de winter om zich op temperatuur te houden, in het voorjaar om eieren te leggen en hun jongen groot te brengen. En in de herfst bouwen ze reserves op voor de winter. volgens de vogelbescherming mag je het hele jaar door voederen maar de herfst en winter zijn de meest aangewezen periodes om de vogels in je tuin te voederen. Kies een beschutte plaats voor het voederhuisje tussen de takken van de bomen. Op die manier voelen de vogels zich veilig en beschermd. Plaats ze op 1,5 meter van de grond.

Milieuvriendelijk en ecologisch materiaal = duurzaamheid

De bamboevezelcollectie van Point-Virgule is gemaakt uit een samenstelling van bamboevezel en maïs, versterkt met melaminehars. Bamboevezel is een natuurlijk materiaal waar geen bomen voor worden gekapt. Bamboe kan meer dan één meter per dag groeien en is daarom ‘s werelds snelst groeiende plant. Om schade aan de moederplant te voorkomen, worden alleen de zijtakken van de plant gebruikt voor de bamboevezels.

Inhoud en afmetingen vogelhuisje

  • Gewicht: 445 g
  • Diameter: 18 cm
  • Afmetingen L x B x H: 18x18x19cm

Als voorproefje tijdens het wachten op het voederhuisje voor jou al vast wat ontspannen vogel geluid om goed te concentreren:

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Voederhuisje tuinvogels – Point Virgule” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Andere suggesties…

Pin It on Pinterest