Zelftest Zintuig voorkeuren en Sensitiviteit

Photo by Essential Living on Unsplash

Inzicht door

ZELFTESTS

TEST JE ZINTUIGEN

Als je verder scrollt, vind je twee zintuigen zelftests om inzicht te krijgen in jouw: zintuigen voorkeur en zintuigen sensitiviteit. Door dit zelfinzicht ben jij in staat je eigen verhaal te schrijven!

Na het invullen van onderstaande twee zelftests kun jij met deze kennis weloverwogen je producten uit de SENSE STORE ter ondersteuning van jouw welbevinden selecteren.

Online zelftests

ZINTUIGEN

De twee gratis zintuigen zelftests worden afgenomen in een veilige omgeving (niet geindexeerd door Google). Je krijgt direct het resultaat te zien aan het einde van de test. Succes met invullen!

Zelftest Zintuigen voorkeur

ZELFTEST 1

ZINTUIGEN VOORKEUR

Zie jij de wereld om je heen in beelden? Ben jij in staat om letterlijk te onthouden wat er is gezegd? Ben je gevoelig voor een schouderklopje? Beïnvloeden geuren jouw emoties? Behoor jij tot de categorie supertasters?

Waarschijnlijk heb je een specifieke voorkeur voor één van jouw zintuigen. Benieuwd welke dat is? Test hier je zintuigenvoorkeur om deze in te kunnen zetten voor een natuurlijk gezond leven.

Aan de hand van 25 stellingen ontdek je welk zintuig jouw voorkeur heeft: zicht, geluid, smaak, geur en tast. Deze zintuigen voorkeur test duur ongeveer 3 minuten.

ZELFTEST 2

ZINTUIGEN SENSITIVITEIT

Hoe zit het met jouw gevoeligheid van zintuiglijke prikkels ten aanzien van zicht, geluid, smaak, geur en tast? Raak jij soms uit balans doordat je niet alle zintuiglijke prikkels kan verwerken? Komen er te veel prikkels binnen? Of leiden prikkels tot sterke stressreacties in je lichaam? Waarschijnlijk ben je overprikkeld.

Of komen er juist te weinig prikkels binnen? Dan ben je misschien wel onderprikkeld. Hierdoor worden je hersenen minder actief en ben je niet meer in staat om alle dingen te doen die je eigenlijk zou willen doen. Over- of onderprikkeling verstoort een gezond fijn leven. Als je hier bewust van wordt kun je er iets aan doen om de prikkels in balans te brengen.

In deze zelftest ontdek je jouw zintuigen sensitiviteit aan de hand van 50 stellingen. Deze zintuigentest duur ongeveer 5 minuten.

 Slider down by Kien do on Unsplash

Jij Bent Jij

“JOUW UNIEKE KIJK OP DE WERELD; JOUW WAARNEMING JOUW VERHAAL” – (SenseStory)

Pin It on Pinterest