Alles over

COACHING OP MAAT

Onze Sense coaches en experts helpen je graag op weg naar een bewust en gezond leven.

Aan de slag met

SENSE EXPERTS

COACHING OP MAAT voor een duurzaam gezonde leefstijl

GA SAMEN AAN DE SLAG MET SENSE COACHING OP MAAT ZODAT JIJ:

\

beter in verbinding staat met jezelf en je omgeving;

\

goed kunt ontspannen;

\

lekker slaapt en je energiek voelt;

\

scherper waarneemt;

\

meer zingeving ervaart;

\

en keuzes maakt vanuit je hart.

coaching op maat jij bent uniek

Photo by Joel Muniz on Unsplash

We zijn er

VOOR JOU

COACHING OP MAAT

Jij bent uniek, daarom is het goed dat je aan de slag gaat met wat bij jou prettig voelt en wat jou energie oplevert. En dat is bij iedereen anders. Jij hebt het vermogen om bewust waar te nemen wat jou gaat helpen op jouw pad naar een gezond leven, zoals omschreven in onze filosofie.

We luisteren naar jouw verhaal en die van je zintuigen. Ben je over of onderprikkeld? Heb jij een specifieke voorkeur voor één van jouw zintuigen?  We helpen je om die kracht van dat zintuig in te zetten en om oude patronen los te laten en een nieuwe weg te bewandelen. De nieuwe ervaring gaan we positief associëren met de juiste hoeveelheid kwalitatieve prikkels. Hierdoor krijg je weer energie, rust in je hoofd en ontstaat er een natuurlijk evenwicht.

Waarom coaches en trainers voor een gezonde leelstijl van SenseStory

Photo by Jukan Tateisi on Unsplash

Waarom een

SENSE COACH

We willen vaak veel, maar het daadwerkelijk doen is best lastig. Soms lukt het niet om je ergens toe te zetten of is je hoofd zo vol dat je het niet meer goed overziet. Een coach kan je hierbij helpen. Onze Sense Coaches en trainers zijn goed opgeleid en beschikken over een dosis levenservaring om het beste uit jezelf naar boven te halen.

Ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan?​ Want elke stap die jij bewust neemt is de eerste stap naar verbetering.  Hoe klein ook, zien wij als een positieve stap op jouw pad naar een gezond leven. Tegenslagen zijn er ook, maar de kunst om weer opnieuw de energie bij elkaar te rapen en de volgende stap te zetten, verstaat wij als geen ander. Wij stimuleren je om deze stappen ook daadwerkelijk te zetten.

We luisteren naar jouw levensverhaal en gaan samen op zoek naar de vraag achter de vraag. Daarnaast onderzoeken we waar jouw behoefte ligt, wat je energie geeft en waar jouw mogelijkheden liggen. Tot snel we zien ernaar uit om kennis met je te maken!

Wil je in de tussentijd alvast zelf een begin maken? Maak dan gebruik van onze zelftests om je zintuigen sensitiviteit en zintuigen voorkeur te bepalen.

 

Maak kennis met onze

SENSE COACHES

NICOLE MOCHÈL

Nicole Mochel Sense Expert beleef je kleur

BELEEF JE KLEUR

Nicole daagt graag uit om nieuwsgierig te zijn naar kleur en wat kleur kan betekenen voor de manier waarop je in het leven staat:

“Kleur is overal om ons heen. Dagelijks worden we bewust en onbewust beïnvloed door kleur. Kleur is een eenvoudige en effectieve manier om te communiceren. Kleuren vertellen ons veel. Kleur heeft effect op ons humeur en onze uitstraling, het is een energie in beweging en wordt ook waargenomen door de andere zintuigen“.

Ze helpt je om stevig in het leven te staan, bewuste keuzes te maken en zelfvertrouwen op te bouwen. Ze gebruikt hierbij kleur als hulpmiddel om mensen in beweging te brengen en uit te dagen om nieuwsgierig te zijn naar kleur en wat dat voor hen kan betekenen. Haar eigen ervaringen, enthousiasme en intuïtie voor de positieve uitwerking van kleuren deelt ze graag met jou.

“Beleef je kleur en leef je kleur!”

Nicole werkt als kleurexpert en vitaliteitscoach in de regio Amersfoort. Voor meer info www.beleefjekleur.nl

E-mail: nicole@beleefjekleur.nl
Mobiel 06 52656513

JOEP MOOLENBURGH

Joep Moolenburgh Sense Expert

ZINTUIGLIJK ZELFINZICHT

Joep is een enthousiaste, vindingrijke doener met een grote passie voor de kracht van zintuigen. Dankzij haar intuïtie beschikt ze over een scherpzinnig menselijk inzicht en een natuurlijk kleur- en geurgevoel. Deze eigenschappen zet ze graag in om jou te helpen. Of het nu gaat om een prikkel coach gesprek in de buitenlucht, een aromatherapie sessie “the story in the bottle” of begeleiden met “Sensen”, mensen voelen zich bij Joep in goede handen.   

“Door te “Sensen” zowel intern als extern – wat denk je, wat voel je, wat hoor je, wat ruik je – kom je vaak tot verrassende inzichten. Als je bewust contact maakt met je zintuigen ben je beter in staat op te merken wat goed voor jou is. Je krijgt zelfinzicht in prikkels die leiden tot een disbalans en kennis hoe je jouw zintuigen het beste kan voeden”

Joep is zeer positief ingesteld en weet uit elk verhaal weer sterke kanten van iemand te halen.

Joep werkt als  aromatherapeut, NLP practitioner en zintuigen expert in de regio Utrecht.

E-mail: joep@sensestory.nl
Mobiel: 06-22208146

JEROEN SLEE

Jeroen van der Slee Sense Coach

NATUUR ONDERSTEUNT

Jeroen is een gezonde ontdekker. Het leven is voor hem een grote ontdekkingsreis. Jeroen geeft yoga, coacht op het vlak van werk – stresszingeving, en geeft Vision Challenges (Een meerdaagse in de natuur om je visie aan te scherpen of te verhelderen). In zijn rugzak neemt hij ook NLP, Transactionele Analyse en Systemisch Werk mee. Jeroen is warm, vriendelijk en invoelend in zijn begeleiding. 

Ik stimuleer mensen om zichzelf waar te nemen. Ik maak veel gebruik van wat het lichaam op een natuurlijke manier vertelt. Ons lichaam is een prachtig systeem met een groot ontwikkelingspotentieel en een zelf herstellend vermogen. Het vraagt aandacht, onderzoek, speelsheid, en een beetje humor om je natuurlijke basis (weer) op te pakken’.  De natuur ondersteunt ons daarbij op een bijzondere manier. Wat jij zelf met je lichaam kan doen stelt jou in staat om beter in te voelen wat jij wil en daarop je doelen af te stemmen. 

Jeroen werkt in de regio Amersfoort en Arnhem. Voor meer info jeromas.nl – visionchallenge.eu (coming soon).

E-mail: info@jeromas.nl
Mobiel 06-23971474

Coaching Makes Sense

Oproep Voor

SENSE EXPERTS EN COACHES

Ben jij een geurhistoricus, muziektherapeut, (Tomatis) luister-therapeut, kleurenexpert, yoga docent, NLP therapeut, HSP of HSS therapeut, balans coach, wandel coach, masseur, psycholoog, neuroloog of filosoof?

Geloof jij ook in de kracht van de zintuigen voor een gezond leven? Begeleid je graag mensen om goed voor zichzelf te zorgen? Dan nodigen we je uit om ons team van SENSE EXPERTS te komen versterken.

Tot ziens

TARIEVEN

VOOR SENSE COACHES EN TRAINERS

  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek 30 min Gratis
  • Uurtarief coachsessie 60 min vanaf €65,00 (verschillend per coach)
  • Genoemde prijzen zijn incl. BTW, voorbereiding en uitwerking en excl. eventuele reiskosten.

Slider up by Fauxel, slider down by Clem Onojeghuo on Pexels

Listen Carefully

THE BEAUTY OF LISTENING LIES IN BEING SENSITIVE TO EVERYTHING ABOUT YOU” – (Jiddu Krishnamurti, Spiritueel leraar)

Pin It on Pinterest