Leesvoer

BLOG

Laat je inspireren door onze blog waarin wij jou op een zintuiglijke manier helpen om zelf in actie te komen voor een bewuster leven!

the blog

BOOST JE GEHEUGEN DOOR ROZEMARIJN

BOOST JE GEHEUGEN DOOR ROZEMARIJN

Het examenseizoen gaat weer van start en dat is altijd weer spannend. Je concentratie kan hiervoor een extra boost gebruiken. Wist je dat essentiële olie van rozemarijn een perfect geheugensteuntje voor je is? Neem naast de leerstof uit je studieboek ook de geur van rozemarijn op voor een beter geheugen!

Lees meer
FILOSOFEREN OVER DE WARE LIEFDE

FILOSOFEREN OVER DE WARE LIEFDE

Wat is ware liefde? Welke kenmerken horen bij de liefde? En als we deze kenmerken onder de loep nemen, wat blijft er dan over van de liefde? Door te redeneren ontdekken we met onze zintuigen dat ware liefde daadwerkelijk bestaat!

Lees meer
NACHT- EN AVONDWANDELINGEN

NACHT- EN AVONDWANDELINGEN

Wandelen in het (schemer)donker om rustig te worden, te kunnen nadenken of even te kunnen focussen. De nachtwandeling vraagt je om op een andere manier te bewegen, te luisteren en te voelen. Echt verlicht wandelen doe je in het donker. Ga er voor!

Lees meer
WOON BEWUST WERP EEN BLIK OP JE WONING

WOON BEWUST WERP EEN BLIK OP JE WONING

Elke ruimte in je woning is anders en vraagt om een andere energie. Neem je woonruimtes bewust waar; pas je indeling en inrichting hierop aan. Je zult zien dat je “binnen-vreugd” toeneemt. Creëer daarbij een gezonde sfeer door het gebruik van Healthy Home Habits en je woongenot kan niet meer stuk!

Lees meer
MASSAGE VOOR EEN GEZONDE LEEFSTIJL

MASSAGE VOOR EEN GEZONDE LEEFSTIJL

Bij een gezonde leefstijl denken we vaak aan gezonde voeding en beweging. Maar wist je dat massage ook preventief kan bijdragen aan je gezondheid? Een massage is meer dan alleen ontspanning; Massage is goed voor een gezonde leefstijl! Op fysiek, mentaal, emotioneel en...

Lees meer
DANS VOOR EEN GEZOND FIJN LEVEN

DANS VOOR EEN GEZOND FIJN LEVEN

Dans en dicht komen samen in deze blog over J. Slauerhoff en ballet danseres Igone de Jongh. Je leest dat dansen gezond is: het maakt je gelukkig en vermindert stress. Hoogleraar neuropsychologie Erik Scherder vertelt daarnaast over de positieve effecten van dans en muziek op ons brein. Laat je meevoeren en motiveren om te blijven dansen.

Lees meer
ZONDER SMAAK GEEN DIALOOG OVER GEZOND ETEN

ZONDER SMAAK GEEN DIALOOG OVER GEZOND ETEN

Gezond eten is goed voor onze mentale en lichamelijke welbevinden. Om gezond te eten is het ontwikkelen van je smaakzintuig heel nuttig. Door je smaakzintuig te trainen zul je smaken bewuster herkennen en beleven. Voor meer leesvoer klik op de blog want hier blijf je uren lang over natafelen.

Lees meer

STAY IN

touch

ELKE MAAND EEN BLOG UPDATE?

Beleef, beluister, bezie, bespeur, bevoel en beproef alles over SenseStory en hun leefwijze die jouw welbevinden echt verbetert, zo in je mailbox!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld

Door hierboven een vinkje te zetten, ga je akkoord met het Privacy Statement en de voorwaarden van Mailchimp.

Photo by Karolina Grabowska on Pexels

Onze filosofie: een bewuster leven begint bij jouw zintuigen. Lees er meer over.

Slider up by Edward Jenner, slider down by Karolina Grabowska on Pexels

Neem de Tijd om te lezen

“LEZEN IS DENKEN MET ANDERMANS HOOFD” – (Schopenhauer, Duits filosoof)

Pin It on Pinterest