Leesvoer

BLOG

Laat je inspireren door onze blog waarin wij jou op een zintuiglijke manier helpen om zelf in actie te komen voor een bewuster leven!

the blog

OVER AROMATHERAPIE EN DE WERKING VAN ESSENTIELE OLIE

OVER AROMATHERAPIE EN DE WERKING VAN ESSENTIELE OLIE

Nature in just a drop; essentiële oliën de levenssappen van bomen en planten binnen handbereik door aromatherapie. Maar hoe werkt het precies precies? Waarom is het zo heilzaam en welke toepassingen zijn er allemaal? Ga je neus achterna en laat de etherische oliën stromen via je ‘geursnelweg’ voor een betere mood!

Lees meer
BEWUSTE ONTHOUDING VAN PRIKKELS

BEWUSTE ONTHOUDING VAN PRIKKELS

Heb jij oren naar rust, even helemaal niets? Sluit je op in floating tank om prikkelarm gewichtsloof te drijven of ga voor een extreme vorm van prikkelonthouding: dopamine fasting een ware prikkel detox! Lees hier de ins and outs over het ontdoen van zintuiglijke prikkels om je welbevinden te vergroten.

Lees meer
BOOST JE GEHEUGEN DOOR ROZEMARIJN

BOOST JE GEHEUGEN DOOR ROZEMARIJN

Het examenseizoen gaat weer van start en dat is altijd weer spannend. Je concentratie kan hiervoor een extra boost gebruiken. Wist je dat essentiële olie van rozemarijn een perfect geheugensteuntje voor je is? Neem naast de leerstof uit je studieboek ook de geur van rozemarijn op voor een beter geheugen!

Lees meer
FILOSOFEREN OVER DE WARE LIEFDE

FILOSOFEREN OVER DE WARE LIEFDE

Wat is ware liefde? Welke kenmerken horen bij de liefde? En als we deze kenmerken onder de loep nemen, wat blijft er dan over van de liefde? Door te redeneren ontdekken we met onze zintuigen dat ware liefde daadwerkelijk bestaat!

Lees meer
NACHT- EN AVONDWANDELINGEN

NACHT- EN AVONDWANDELINGEN

Wandelen in het (schemer)donker om rustig te worden, te kunnen nadenken of even te kunnen focussen. De nachtwandeling vraagt je om op een andere manier te bewegen, te luisteren en te voelen. Echt verlicht wandelen doe je in het donker. Ga er voor!

Lees meer
WOON BEWUST WERP EEN BLIK OP JE WONING

WOON BEWUST WERP EEN BLIK OP JE WONING

Elke ruimte in je woning is anders en vraagt om een andere energie. Neem je woonruimtes bewust waar; pas je indeling en inrichting hierop aan. Je zult zien dat je “binnen-vreugd” toeneemt. Creëer daarbij een gezonde sfeer door het gebruik van Healthy Home Habits en je woongenot kan niet meer stuk!

Lees meer

STAY IN

touch

ELKE MAAND EEN BLOG UPDATE?

Beleef, beluister, bezie, bespeur, bevoel en beproef alles over SenseStory en hun leefwijze die jouw welbevinden echt verbetert, zo in je mailbox!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

* verplicht veld

Door hierboven een vinkje te zetten, ga je akkoord met het Privacy Statement en de voorwaarden van Mailchimp.

Photo by Karolina Grabowska on Pexels

Onze filosofie: een bewuster leven begint bij jouw zintuigen. Lees er meer over.

Slider up by Edward Jenner, slider down by Karolina Grabowska on Pexels

Neem de Tijd om te lezen

“LEZEN IS DENKEN MET ANDERMANS HOOFD” – (Schopenhauer, Duits filosoof)

Pin It on Pinterest