Inner Compass Cards – Neel van Lierop

45,00

Categorie:

Beschrijving

Inner Compass Cards – Neel van Lierop

Trek blind een kaart en laat je leiden door je innerlijke kompas …

49 prachtig gestileerde Inner Compass Cards van Neel van Lierop met levens thema’s vol symboliek en wijsheid, die je dagelijks kunt gebruiken voor persoonlijke groei. Neel bedacht deze inspiratiekaarten om mensen te begeleiden om hun persoonlijke kracht te herwinnen.  De kaarten beiden houvast in een hectisch bestaan vol prikkels en afleidingen. Deze inzicht kaarten helpen je om je weer te verbinden met die stem binnenin.  Ze brengen je op speelse wijze in contact met je intuïtie, van waaruit je in staat bent koers te bepalen met je eigen innerlijke kompas.

De 49 kaarten bevatten diepgaande thema’s om je vooruit te helpen; om je dagelijks richting te geven of om een vraag te beantwoorden die je hebt over een specifieke kwestie. Het is een krachtig instrument voor persoonlijke groei en zelf-reflectie. Wees wie je bent en bepaal je eigen pad!.

“Ik ben er stellig van overtuigd dat een betere wereld enkel kan ontstaan vanuit een innerlijk bewustzijn. Als je in jezelf gelooft en van jezelf houdt, vind je je levensdoel.” – Neel van Lierop.

Leeftijd: 16 – 99 jaar
Aantal spelers: 1 tot 10 spelers
Speeltijd: 15 minuten
Spelsoort: denkspel
Taal + handleiding: Nederlands
Afmeting: 21 x 13 x 2 cm

Vind ook de weg naar de inner Compass – Love cardsDeze set stimuleert je om gezonde, inspirerende verbindingen te creëren door je intuïtie en zelfreflectie aan te spreken. De 49 kaarten bevatten diepgaande thema’s om je relaties vooruit te helpen; je richting te geven en ruimte vrij te maken, zodat jij in staat bent om liefde volledig te kunnen ontvangen en geven.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Inner Compass Cards – Neel van Lierop” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Pin It on Pinterest