De geur en kleur workshop

Photo by Mart Production on Pexels

Beleef

DE GEUR EN KLEUR WORKSHOP

GEUR EN KLEUR OP MAAT

Wist je dat zowel geuren (van essentiele oliën) als kleuren een positieve bijdrage aan je gezondheid leveren? Prikkel je zintuigen en boost je welbevinden met de geur en kleur workshop. Tijdens de 2 uur durende workshop maak je je eigen kleurrijke geur. Na afloop krijg je jouw vegan parfumroller met 100% etherische oliën mee naar huis. Het maken van deze natuurlijke parfum geschiedt onder de deskundige leiding van: kleurenexpert Nicole en aromatherapeut Joep.

Samen kijken we naar je voorkeuren en je behoeften. We maken er een leuke en ontspannen tijd van waarin je nieuwe kennis en vaardigheden opdoet. Je ervaart de kracht van het werken met geur en kleur op psychisch en lichamelijk niveau.  Daarnaast ben je  intensief bezig met mixen en kiezen van aroma essences om de geur helemaal naar jouw ideaal samen te stellen. Benieuwd wat de geuren en de bijpassende kleuren over jou vertellen?

De Wereld

VAN GEUR EN KLEUR

Volg je neus en laat je meevoeren in de wondere wereld van geuren en kleuren die je raken. Laat je fantasie de vrije loop en componeer een persoonlijk parfum met essentiële oliën helemaal naar jouw behoeften.
De geur en kleur Workshop van Beleefjekleur en SenseStory

DOMPEL JE ONDER IN GEUREN EN KLEUREN EN KOM MEER TE WETEN OVER:

\

psychologie van kleur

\

de magie van essentiële oliën

\

intuïtief ruiken

\

kleur behoeften

\

optimaal ruiken

\

opbouw van parfum en geurcomposities

\

de mens in zeven geur en kleur typen

\

chakra's / energiebanen in het lichaam

\

affirmaties / versterkende gedachten

In kleur en geur vertellen we over onze passie voor natuurlijke geuren en het spectrum aan kleuren die bij jou het beste naar boven brengen.

VOOR WIE IS DE GEUR EN KLEUR WORKSHOP

geschikt?

Voor iedereen die nieuwgierig is naar hoe een eigen geur blend ruikt en meer wil weten achter het verhaal van kleur. Ga jij voor een bloemige geur of houd je juist meer van een kruidige geur? Wat wil jij toevoegen? Wat heb jij nu nodig: uitdaging, geborgenheid, vertrouwen of iets anders? Krijg inzicht over welke geur en kleur jou hierbij kan ondersteunen.

Kom naar de geur en kleur belevenis samen met vrienden, famile en collega’s!  Het wordt  naast een leerzame ook een gezellige workshop en is zeer geschikt als team-, verjaardags- en vrijgezellenuitje. We werken het liefst in kleine groepen van minimaal 4 en maximaal 12 deelnemers zodat er veel ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht.

Photo by Fauxels on Pexels

Creeër jouw

EIGEN GEUR ONDERSTREEP MET KLEUR

Nicole Mochèl van www.beleefjekleur.nl en Joep Moolenburgh van www.sensestory.nl hebben de handen ineen geslagen om voor jou een onvergetelijke workshop te maken.

AROMATHERAPEUT

Workshop in geur en kleur beleven met Joep Moolenburgh

JOEP MOOLENBURGH

Joep werkt als gecertificeerd aromatherapeute, zintuigen expert en NLP practitioner. Ze is founder van het platform Sensestory.nl, voor iedereen die bewuster wil leven met de kracht van zintuigen. Joep gaat jou ondersteunen met haar scherp menselijk inzicht en natuurlijke gevoel voor geur om de juist blend samen te stellen voor jouw “story in the bottle”, een geur die alles zegt over jou.

WAT IS AROMATHERAPIE?

Aromatherapie is het gebruik van etherische oliën met een therapeutisch doel. Elke olie heeft zijn eigen unieke werking en weldadige eigenschappen en kan op veel manieren toegepast worden. De natuurlijke geurmoleculen die vrijkomen vanuit essentiële oliën zijn krachtig en persoonlijk. Geur werkt sterk door in je emoties, herinneringen en associaties.

KLEURENEXPERT

Workshop in geur en kleur beleven met Nicole Mochel

NICOLE MOCHÈL

Nicole werkt als kleurexpert en vitaliteitscoach. Ze gebruikt kleur als hulpmiddel om mensen in beweging te brengen en uit te dagen om nieuwsgierig te zijn naar kleur en wat dat voor hen kan betekenen. Nicole geeft inzicht in het effect dat kleur heeft op je energieniveau en laat zien hoe kleur je kan helpen om jouw balans te vinden. 

WAT IS KLEUREN THERAPIE?

Een verzorgingsmethode die gebaseerd is op het gebruik van kleuren. Elke kleur heeft een universele of persoonlijke betekenis die altijd zintuiglijk is. Zij heeft een directe invloed op de geest en het lichaam. Kleur is een eenvoudige en effectieve manier om te communiceren. Kleuren vertellen ons veel en daar hoor jij meer over tijdens de workshop!

IN GEUR EN KLEUR

Beleven

De workshop in geur en kleur duurt ongeveer 2  uur en is een mooie mix van theorie en praktijk.

Kosten Per Personen
€ 49,95 p.p. inclusief btw. Hierbij inbegrepen is:

  • Koffie en thee en wat lekkers*
  • Deskundige begeleiding van een aromatherapeut en kleurenexpert
  • Gebruik van alle ingrediënten om je eigen geur te maken met bijpassende kleur
  • Een persoonlijke parfumroller van 10 ml. en een hand-out om mee naar huis te nemen

* Op verzoek tegen een meerprijs is ook een catering / lunch mogelijk.

Plaats
Koetshuis in Amersfoort
Het Koetshuis | Utrechtseweg 123A | 3818 EC Amersfoort

Slider down Photo by Artem Podrez on Pexels

Create

“THERE ARE ONLY 3 COLORS, 10 DIGITS, AND 7 NOTES; ITS WHAT WE DO WITH THEM THAT’S IMPORTANT”. – Jim Rohn antrepreneur and author 

Pin It on Pinterest