Bewust shoppen

SENSE STORE

Je vindt in de Sense Store producten voor jou en je gezin. Om bewuster te leven in een wereld vol prikkels en je zintuigen te versterken. Naast de natuurlijke geurproducten van SenseStory LABEL vind je product Selections. Ze zijn met zorg geselecteerd, oogstrelend, doen ertoe en geven je plezier!

SenseStory Label

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

HANDGESELECTEERDE SENSE STORE PRODUCTEN VOOR JOUW WELBEVINDEN

Photo by Daria Shevtsova on Pexels

Handgeselecteerde

PRODUCTEN

SenseStory SELECTIONS zijn onafhankelijk geselecteerde producten en verkrijgbaar via onze partner bol.com. Bij een product van bol.com, word je doorverwezen naar hun website en vindt betaling daar plaats.  No worries er komt voor jou geen extra marge op. De prijzen op bol.com kunnen verschillen. Wij  houden zoveel mogelijk de adviesprijs aan.

Alle producten van SenseStory LABEL gaan via ons en dus ook de betaling. Wij berekenen €5,95 aan bezorgkosten en leveren gratis vanaf €60.

SenseStory kiest bewust voor jou; hooguit een paar keuzes per product. Onze producten zijn goed voor jouw welbevinden. Ze dragen bij aan een bewuster leven, versterking van je zintuigen en helpen bij het balanceren van zintuiglijke prikkels. Van Healthy Home Coach tot Wake-up Light, van smaakbijbel tot zelfhulpboek. Mindful om te geven. Geschenken die impact hebben, betekenis hebben en herinnerd worden!

Ben je op zoek naar extra maatwerk? Dan kun je terecht bij een van onze SENSE EXPERTS. Zij luisteren naar jouw levensverhaal en begeleiden je op een ontspannen manier gezonder te leven.

Geef elkaar het Goede

“VRIENDELIJKHEID IN WOORDEN SCHEPT VERTROUWEN,
VRIENDELIJKHEID IN DENKEN SCHEPT DIEPZINNIGHEID,
VRIENDELIJKHEID IN GEVEN SCHEPT LIEFDE” – (Lao-Tse, Chinees filosoof)

Pin It on Pinterest