Persoonlijk Parfum natuurlijk blenden bij SenseStory

Photo by Andrzej Gdula on Pexels

Alles over

PERSOONLIJK PARFUM NATUURLIJK BLENDEN

EEN PARFUM OP MAAT

Bij het branden van aromatische planten word je bevangen door ‘geurende rook’. In het Latijn spreekt men van per fumus, in het Frans klinkt dat als par la fumée. Zo ontstond het woord parfum. Wat roepen geuren bij jou op? Welke gevoelens en herinneringen komen bovendrijven? Een persoonlijk parfum blenden op natuurlijke wijze maakt meer in je los dan je denkt. Het opent emotionele blokkades, geeft zelfkennis en brengt authentieke gevoelens van zowel vroeger als nu tot uitdrukking.

Volg je neus en laat je meevoeren naar kenmerkende geuren, speciaal op maat gemaakte melanges voor je bedrijf of voor persoonlijk gebruik. 

De Wereld

VAN PUUR PARFUM

Maak kennis met je reukzin en de wereld van natuurlijke geuren. Door het gebruik van etherische en plantaardige oliën kun je in kleine oplagen werken, dit in tegenstelling tot synthetische parfums waarbij je grote hoeveelheden moet afnemen met hogere kosten als gevolg. Daarnaast leveren essentiele oliën een positieve bijdrage aan je gezondheid. Laat je meevoeren in de natuurlijke parfum wereld.
Natuurlijk parfums blenden bij SenseStory

Photo by PNW Production on Pexels

DOMPEL JE ONDER IN DE WERELD VAN NATUURLIJKE PARFUMS EN KOM MEER TE WETEN OVER:

\

zes geurfamilies;

\

de magie van essentiële oliën;

\

het aromatisch kompas en geurwiel;

\

de mens in vijf geurtypen;

\

geurindeling volgens het parfumlexicon;

\

aan de slag met optimaal ruiken;

\

opbouw van parfum en geurcomposities maken;

\

en alles over mengverhoudingen.

Goede geuren zijn een menging van 3 noten: de basis, het hart en de top.
De top kun je beschouwen als het heden: kortstondig, hier, nu vervlogen.
Het hart is de kern van de geur, de ziel van de parfum, het houdt alles bijeen.
De onderste noot is de basisnoot, het verleden.

VOOR WIE IS PERSOONLIJK PARFUM BLENDEN OP NATUURLIJKE BASIS

geschikt?

Voor iedereen die een parfum wil maken als een perfect zittende jas. Een geur met een persoonlijk verhaal. Wat wil jij toevoegen, wat zijn jouw behoeften? Denk aan een eigen geur om uit te dragen waar jij als bedrijf voor staat. Of een huisgeur om thuis te komen voor jou en je partner. Een luchtje dat hetzelfde gevoel geeft als een kunstwerk dat je samen hebt uitgezocht. Of wellicht voor jou een eigen geur om meer liefdevolle aandacht aan jezelf te schenken? Als een persoonlijk (personeels) cadeau voor de ander, één die echt blijft hangen. Liever een geur belevenis samen met je vrienden, moeder of tante in de vorm van een parfum workshop? Dat kan! Ik hoor graag  je lievelingsgeur of specifieke wensen om samen een geur vorm te geven die alles zegt over jou, jullie en je bedrijf. 

Creeër jouw

GEUR VERHAAL

Benieuwd wat je van een sessie persoonlijk parfum kunt verwachten? Lees hieronder hoe ik jou met kennis en geur begeleid.

AROMATHERAPEUT | PARFUMEUR

AROMATHERAPIE CONSULT SENSESTORY

WIE BEN IK EN MIJN AANPAK

Je leert de fijne kneepjes van het professioneel parfum blenden onder leiding van Joep Moolenburgh, founder van SenseStory en gecertificeerd aromatherapeute, zowel westers als oosters (ayurvedisch). Mijn master of arts en postdoc in digital marketing geven een mooie algemene achtergrond, daarnaast ben ik opgeleid als Zintuigen expert en NLP practitioner. Samen kijken we naar je voorkeuren en je behoeften. We creëren een “message in a bottle”, een geur die alles zegt over jou.

Daarnaast maken we er een leuke en ontspannen tijd van, waar je nieuwe kennis en vaardigheden opdoet. Het is een echte geur belevenis, want je gaat natuurlijk vooral heel veel ruiken, blenden en je eigen compositie maken. Je wordt geurbewust en geïnspireerd over je reukzin. Daarbij ervaar je de kracht van het werken met geur op psychisch niveau. Je leert:

  • je neus te trainen als een professionele parfumeur
  • een aantal neus- en reukoefeningen
  • over je associatief vermogen en het ophalen van geur herinneringen
  • vaardigheden ontwikkelen in een methode die veel parfumeurs gebruiken zoals het blenden en mengen van geuren op geur groepen

Aan het eind van de sessie ga je naar huis met jouw persoonlijke en natuurlijke parfumrecept dat je zelf hebt gecreëerd.

EIGEN PARFUM MAKEN

AROMATHERAPIE CONSULT SENSESTORY

WAT TE VERWACHTEN

Het natuurlijk parfum blenden duurt ongeveer 2 á 3 uur en is een mooie mix van theorie en praktijk. Je wordt meegenomen in hoe we stap voor stap jouw persoonlijk parfum kunnen samenstellen.

Kosten Personen
Voor één geurblend € 99,95 inclusief btw. Hierbij inbegrepen is gebruik van etherische oliën, koffie thee en wat lekkers. Daarnaast krijg je je zelfgemaakte parfum roller á 10 ml mee naar huis en ontvang je een hand-out om alles thuis nog eens rustig na te lezen.

Betreft het een workshop? Dan werk ik in kleine groepjes zodat er veel ruimte is voor vragen en persoonlijke aandacht. Met minimaal 3 en maximaal 5 deelnemers per workshop á  € 49,95- pp.

Kosten Bedrijven
Eén geurblend vanaf €199,-* inclusief btw. Samen maken we een ontdekkingsreis naar jouw merk en vangen we het verhaal in een geur om nog meer fans aan je te binden. Ook nabestellingen en verpakkingen in jouw eigen huisstijl zijn mogelijk.

Plaats
Praktijkruimte/ geur atelier van Joep in Amersfoort Dillenburglaan 6

* De prijs kan verschillen afhankelijk van de gekozen etherische olie en hoeveelheid van je op maat gemaakt aromatherapie product. Natuurlijk zal dit vooraf met je besproken worden.

PARFUM VAN PURE ESSENTIËLE OLIE

It works

Nagenoeg alle synthetische parfums zijn gebonden met ftalaten om ze stabiel te houden. Onze gezondheid zowel mentaal als fysiek en onze planeet verdienen beter. Etherische oliën uit planten, bloemen en bomen geven ons een schat aan geurnoten. Deze werken door inhalering via de neus en opname door de huid. Daarnaast bieden ze een zuiverende werking op onze leef- en werkruimte. Wil je hierover meer weten? Lees de blog “Over aromatherapie en de werking van Essentiële oliën”.

Photo by Alina Matveycheva on Pexels

Slider down by Karolina Grabowska on Unsplash

Fragrance

“SMELL IS THE SENSE OF MEMORY AND DESIRE”. – Jean-Jacques Rousseau filosoof en schrijver 

Pin It on Pinterest